Alla inlägg under september 2008

Av kajsamaja - 8 september 2008 12:57



Måndag och lunch… Sen blogg idag också… Brukar ju bli runt halv sju, sju som jag printar ner nåt.. Men idag var de full rulle redan från morgon. Men de är ju iaf fint väder :) Men jag har gått och blivit tjock i halsen :( Puh! Men de går över!

 

Har haft jorden längsta och jobbigaste måndagsmöte idag :/ Chefen var väl inte allt för jätte glad över massa klagomål från höger och vänster och vi hade väl en del att klaga på vi också. Dock inte jag och Camilla som satt som två ljus och bara lyssnade på alla som skrek och höjde rösten och var sur och grinig, för de var dom verkligen…

 

Fick veta att vi förmodligen kommer att få jätte, jätte mycket jobb framöver och med de kommer väl beordrad över tid också… Otippat.. Men de är väl bara att jobba på de.. Ska nog säga ifrån mig jobbet på macken nu för jag kommer inte orka jobba 06.30-16  5 dagar i veckan + övertid och sen stå på macken på helgen… Kommer inte orka med de..

 

Ikväll ska jag och Olov åka till familjen Bergström, Hannah åker till Thailand på onsdag och blir där typ 2 eller 3 månader.. Lyxigt värre! Men hemkär som man är säger jag: Borta bra, men hemma bäst…

 

Sen ska vi nog inte hitta på så mycket tror jag… Slöa kanske?? De är vi rätt bra på har jag hört, eller vad säger du bror?

 

I morgon ska jag träffa Molla.. Var ett tag sen nu.. Ska bli nice! Vette tusan vad vi hittar på, men de blir nog säkert nåt skoj.. Snacka skit skulle jag tippa på.. Tror de behövs nu ;) Eller hur Molla :) Hihi!!

 

Btw: Tog mod till mig och pratade med chefen idag om att jag ska göra en ny operation och att jag kanske måste vara sjukskriven ett tag.. Blev han glad?? Näää. Inte just.. Men han sa att så fort jag inte hade ont skulle jag komma och jobba för han skulle fixa ett kontors jobb, han sa nåt i stil med ”pekfinger valsen på tangentbordet – det fixar väl du” Men fan, hellre de än att gå hemma och dra…

 

Dagens bästa: Finväder :)

Dagens sämsta: Beordrad över tid :(

 

Mer jobb!

Ha det så bra!

 

OvEr&OuT

/Kajsa

Av kajsamaja - 7 september 2008 15:26



Blir en snabbis idag... Mår lite halv taskigt idag,,, 2 dagars utgång sätter sina spår... Men de är ju värt de, man har ju roligt just då :)


Olle står i duschen, jag sitter och degar i soffan... Ska åka iväg till stan sen, hämta min bil, hämta lite kläder och åka på Willys och handla.. Sen blir de en väldans lugn hemma kväll...


Som  sagt.. Jävligt snabbt...

  

Dagens bästa: Myskväll

Dagens sämsta: Sugen på allt onyttigt!


OvEr&OuT

/Sliten Kajsa

Av kajsamaja - 6 september 2008 16:29



Jävla trött, ont i huvudet, trött i kroppen, strulig i håret, bysbyxor, sjukt hungrig... Och känner mig allmänt äcklig... Ni kanske förstår vad jag gjorde igår? Ja precis, jag var ut och roade mig :)


Började lite lugnt hemma hos Herrn i Bredsand, lyssnade på reggeatone och drack vin medans vi gjorde oss i ordning... Sen kom Syster Hannah och fördrack lite med oss... Han få i mig en hel vinare innan vi lämnade Bredsand... Å jag vill lova att de lämnade sina spår på motoriken.. Släppte av Hannah i stan innan vi åkte till Granlo... Vinglade in till Bror och där var Mli och Emelie också... Drack lite Jäger och spelade de som jag är så mycket emot.. Gitar Hero.. Men de var rätt kul ändå... Men jag sööööög!


Åkte Taxi ner mot stan, Även med Sawert som var med på 100 höjdare :P Knepig man de! Avenyn var målet då Mli är 18 och inte ville chansa på Olearys... Tog stämpel där sen gick vi ner till Dallan :S Satt där ett tag till de var lite mer folk på Aveyn... Sjöng även kareoke.. Ha inte en susning på hur de lät.. Vill inte veta.. Men de var sjukt roligt iaf... Väl uppe på avenyn igen var de dans ända fram tills vi åkte hem... Dom kunde ha spelat Liiite bättre musik men kul var de iaf!


Idag har man legat nerbäddad hela dagen... Åååh så mysigt att ligga under ett mysigt täcke med en mysig sak brevid... Ville inte kliva upp.. Nä hade kunnat lega kvar hel dagen... Men de var bara att kliva upp packa lite kläder och åka neröver.. Olov ska åka medvind med sina arbetskamrater och jag ska ut med bror... Ska möta upp honom senare på kvällen när dom kommit i land.. Målet för ikväll: Aveny


Nä nu ska jag vara social med Bror och pappa.. sen duscha och bli människa igen... Ses i dimman!


Dagens bästa: Hade varit om man fick sova längre :)

Dagens sämsta: Att må bakis!


OvEr&OuT

/Kajsa




Av kajsamaja - 5 september 2008 08:13



Ja då var denna efterlängtade fredag kommen… 4h och 30 min tills jag får lämna denna gråa tråkiga byggnad…Herrn hade visst en plan om att gå på stan och fika och gå på Boa… Kommer dock se ut som ett slo, för jag har inga vettiga kläder med mig till jobbet och är 100% osminkad… Sminket skiter jag iof i men man vill ju se lite vettig ut i klädväg iaf. Ska bli mysigt med en latte och sitta och titta på folk…  


Igår blev en sån dag då man ville hitta på nåt, men visste inte vad och om man orkade… Åkte iaf till mamma och pappa Bergström. Var någon som skulle klippa av sig håret, men gav ingen förvarning på huuuuur kort de skulle bli.. De blev jätte kort… Så nu är Olov skallepär… Och sticks gör han också :( Men Han blev fin iaf. Han är alltid fin! Satt och surrade med familjen Bergström en stund innan vi åkte hem till Skallepär… Sjukhuset och Idol på schemat! Gud vad folk gör bort sig… Galet roligt att se! Nån som kliver in till juryn och säger ”Jag lever för musiken, jag har sjungit och hållit på med musik sen jag lärde mig prata, det som gör mig till en Idol är att jag ser bra ut, Är en bra förebild och kör min egen grej” Men de visar sig att hon låååångt ifrån kan sjönga, inte ser speciellt bra ut och de där med att hon gör sin egen grej.. Bull shit… Försöker ferbrilt låta som britney.. Men de är ju jävligt bra tv :)


Ikväll kan de bli fiske om vädret tillåter… Mysigt att klä på sig varma kläder och bara sitta och mysa vid vattnet.. Förväntar mig inte just att få fisk, men de är bara mysigt att komma ut i naturen lite… Närmaste naturen jag kommer annars är väl gräsmattan och träden vid vängåvan i stan… Är de dåligt väder blir de till att krypa upp i soffan med täcket och snusa på Olov och se film… Bror ska ut med Emelie tyckte jag att jag hörde, hade inte varit fel att följa med dom häller.. Men jag tror jag sparar mig tills på lördag ändå… 


Nä.. Mer kaffe, Vakna, men Vakna då!!! VAKNA!!!!!! Oj oj.. ja, kaffe var de va?? Eller sa du cigg?  Kaffe och cigg, Vakna till liv och börja jobba!! Planen de! 


Dagens bästa: It´s Friday!

Dagens sämsta: Mitt bankomat kort är trasigt :( 


Olles nya frilla! Eller frilla och frilla...



OvEr&OuT

/Kajsen


Av kajsamaja - 4 september 2008 10:19

 Är de inte vackert? Det är de här man v aknar till och kan sita och mysa till på balkongen om man sover i Bredsand..  Mysigt!


Torsdagen är här… Fredag är nära… Har varit lite mycket här på morgonen så jag bloggar senare än vanligt. Har iaf hunnit med morgon kaffe, ciggen och nio-fikat är också avklarat. Nu är de full rulle fram till lunch, En gubbe från HK ska komma och kolla på någon stol som jag ska göra, flera jobb kommer tillbaka från el och ska vidare till kontrollen… Börjat tycka att de är rätt kul att jobba nu… Men ändå på nåt sätt ser jag fram emot 3 månaders ”gipsad semester”. Eller kanske inte…


Igår efter jobbet åkte jag och Olov hem till mamma och pappa och drack kaffe och surra lite.. Bror var också där, och han klagade lite på mig att jag bara skrev att jag antingen skulle städa, tvätta och diska eller sova… ”Det är de ända du skriver nu juh..” Ok ok… Jag ska skriva om nåt annat än hemma sysslor :) Haha! Men de betyder ju inte att jag städar och står i bara för att jag skriver de.. De är typ tänkt att jag ska göra de, men de kommer ofta något roligare emellan :P Och jag som inte ens vissta att storebror läser min blogg.. Men där ser man!


Ikväll? Ja, Herr Bergström skulle ladda ner Wallander filmerna så de blir till att börja plöja dom filmerna också :) Me like polisfilmer! Eller snarare Me like poliser :P  Äta morötter, och kramas med någon som jag tror är lite mer frisk idag än i går och förrgår.. Och som kastat någon bacill på mig för jag vaknade med täpp näsa i morse.. Dumma du!



Har blivit mycket film och mys i soffan den senaste 2 månaderna.. Ni vet, ny kär och grejer.. Skön känsla… Men i helgen blir de till att röra på sig och ut och flänga.. Ska ut med Bror Daniel och han med bacillerna.. Förmodar att vi blir fler, men jag vet inte vilka… Är iaf Avenyn som gäller! Fy fitta vad roligt! Har ju varit sommarstängt:(  Så de ska bli såååå kul.. Dans på Casinot på fredag också, Shanes. Jag menar man är ju jävligt sugen på dans.. Men till dom? Nej tack!


Nä nu ska jag gå ut med en order på kontrollen och sen ut och jobba… Sen på lunchen (om dom är kvar) ska jag gå och busa med Harry, Elins lill-pojk.. så himla söt!



Dagens bästa: Att helgen är nära :)

Dagensa sämsta: Kommer inte på nåt!




OvEr&OuT

/Kajsa

  
Av kajsamaja - 3 september 2008 07:32



Onsdag… En halv vecka kvar :) Tjänat in 13 minuter idag, förutsatt att jag stannar till klockan 16 idag. Vi får se hur de blir. Är ju någon som ligger hemma och myser och är sjuk :( Stackarn! Snorunge :P  


Även idag dåligt väder, blött och eländigt! En typisk Ligga-hemma-på-soffan-och-mysa-under-täcket-till-en film dag :) Och så ska de bli! Trust me!



Mycket jobb på jobbet nu.. Sweet! Dagarna flyter bättre och går snabbare om man slipper sitta och rulla tummarna… Har två ordrar att jobba med idag, och en till att hämta ut, sen har jag två st som står och väntar på grejer som aldrig tycks komma.. Men de är inte mitt problem att dom glömt att beställa dom… Men Just nu vill jag bara hem… Eller inte hem, men hem till Olleboy.


Sjukhuset har börjat igen. Förmodligen det bästa tv-programmet ever! Sjukt intressant… Och de gör ju inte ont att ambulansföraren ser helt ok ut ;) haha! Men inte lika fin som Olov dock… men lite ögon godis iaf.


Att jag börjat vara nyttig tycks ha börjat gett resultat :) Hihihi! Me like! Kanske man orkar fortsätta vara nyttig ett tag till… Ska börja träna på riktigt om kanske 2 veckor då min förkylning är helt borta om inte Snorungen smittar mig vill säga…


Nu ska jag ta och arbeta lite… Morgon kaffet och ciggen är redan avklarad så de är väl bara till att börja jobba…



Dagens bästa: Att sjukhuset börjat igen :)

Dagens sämsta: Att Olov har konverterat till snorunge :P





OvEr&OuT

/Kajsa

 

Av kajsamaja - 2 september 2008 09:28

Nu har man fikat morgonkost, medans satt jag och pratade med Tomas i telefon och hade stort problem med att navigera mig på nätet... Men med lite hjälp (mycket hjälp) av honom fixade det sig.. Så nu är de bara att vänta...


Blir nog kanonbra de där..

Nu kanske man hittar i mörkret Olle ;) Hihi!


Hemlis hemlis :)


Tack för hjälpen Tomas...


/Kajsa

Av kajsamaja - 2 september 2008 07:53



Tisdag… Börjat beta av dagarna även på denna vecka. Sakta men säkert. Dagens väder bjuder på regn, regn och åter regn… Finns det nåt mysigare än regn? Inte så länge man får ligga kvar i sängen och lyssna på dropparna som slår mot fönsterbläcket, Gud så mysigt! Men om man måste kliva upp, dra på sig kläderna och gå på jobbet är de allt annat än mysigt… 


Sitter med morgonkaffet i handen. Har just varit ut och rökt jag och Nisse. Å nu sitter man här framför den förbannade burken och ska leta rätt på lite försvunna delar till min order… Att allt bara ska krångla all the time!  


Tror att jag har drabbats av kronisk trötthet… Trött från morgon till kväll, på halv dåligt humör, ingen ute aktivitet känns lockande, man vill bara sitta inne och se på film eller sova… Jag tror att de finns ett annat ord för det också… HÖST! 


Var hemma och plockade och diskade igår.. Eller ska jag vara ärlig så var de Olov som diskade större delen av disken :) Jag gjorde bara finliret… Sopade ihop dom stora skräpen på golvet innan jag skulle dammsuga, men kom på att jag blev trött och lade ner projekt städa… De värsta var ju ändå avklarat, alltså disken som såg ut att kunna springa sin väg vilken sekund som helst… Så nu kan jag åka till Olleboy i eftermiddag utan att vara rädd att bli attackerad av tallrikar, knivar och muggar när jag kliver in genom dörren nästa gång:P  Åkte hem till mamma och låna Internet igårkväll, hade hittat ett kryp som jag ville identifiera.. Och innan jag åkte hem svängde jag förbi terminalen och hälsa på Skrutten ;) Han har gått och blivit förkyld, Stackarn! Att han inte åkte på dunderförkylningen som jag hade var ju ett under… 


Efter jobbet idag var de tänkt att vi skulle gå på stan och mysa. Ta en ficka, gå i affärer och kanske hade kunnat blivit något nytt i garderoben.. Men av detta väder blir man inte sugen att gå på stan inte. Nää fy! De lutar åt att den planen flyttar till Birsta… Hoppas bara att alla andra inte tänker som oss… Men de gör dom säkert :( 


Dags för Kajsamaja att lägga på de nya däcken… Hade tänkt att vänta till besiktningen den 22:a, men fick smaka på en riktig jävla vattenplaning i morse på väg till jobbet.. Inte coolt! På avfarten från motorvägen upp mot Timrå.. Gick kanske en 90- 100km/h… Noll kontroll… Kände hur ont de hade gjort om jag åkt in i räcket eller åkt av vägen…  


Nja.. kanske man ska ta och göra någon nytta… Känner att jag måste göra nåt innan jag somnar… Och håller man igång glömmer man tiden och dagen går fortare… Och de är ju inte dumt inte! Känns som att de här inlägget blev lite negativt och klagande, men så illa är de inte :) 


Dagens bästa: Fikamys med Olovpolov

Dagens sämsta: Detta jävla väder 


OvEr & OuT

/Kajsa

Ovido - Quiz & Flashcards