Alla inlägg den 17 september 2008

Av kajsamaja - 17 september 2008 06:52



Trött, eller mest nyvaken, en liten tuch av feber, längtar tillbaka till sängen, inte ett dugg sugen på att jobba dubbelt idag... -Det är Onsdag!


Fortsätter med mycket jobb här. Men jag har fått nåt spec.jobb som skulle gå före alla mina stolar.. Lite svets jobb, 10 timmar tror jag de var.. Jobbigt i eftermiddag... Slutar kl 16 i Timrå, och börjar kl 16 i Bredsand... How to do? Jo jag flexar ut kl 15.20 och gasa-gasa mot bredsand.... Innan jag är hemma ikväll är kl runt 19.30-20.00 Puhh!


Visning på lägenheten v i vill ha idag kl 16.. Så klart kan jag inte gå på den häller men Olov skulle gå på den... Hoppas ingen vill ha den, hoppas dom tänker att den är ful och gammal å sånt!!! hehe!


Min bil är mer eller mindre obrukbar nu :( Har inga bromsar och jag har hört att bromsar är en bra grej att ha :)  Måste köra som en kärring för att inte köra upp i ärslet på andra bilar... Hatar min bil..! Vill få min lgh såld så jag kan köpa en ny bil...


Tror chefen uppskattar att jag är bästa vän med min Mp3 på jobbet.. Har den i öronen hela jävla dagen.. Då slipper jag prata med folk.. Då slipper jag bli störd.. För så länge de ser att jag har propparna i öronen går de förbi ist för att stanna och prata.. Och dessutom förgyller min musik min dag och gör mig otroligt glad och sprallig... Tacka vet ja Mp3!


Nä nu ska jag ut och ta en cigg och frysa ihjäl, sen jobba :(


Dagens bästa: Mp3-spelare :)

Dagens sämsta: 12.5 h jobb :(


OvEr&OuT

/Varm Kajsa


Ovido - Quiz & Flashcards