Alla inlägg den 16 september 2008

Av kajsamaja - 16 september 2008 14:25



Eu moppe på motorvägen.. Är de bra??


Rast nu.. Sköönt! Tråkigt på jobbet!  Vill hem.. Vill hem till Min Olleboy...


Snart kan vi krypa upp i soffan herr Bergström...


OvEr&OuT

/Kajsa med hemlängtan...




 



Av kajsamaja - 16 september 2008 06:46



Trött, småsur, osugen att jobba, längtar, saknar, hungrig... Det är tisdag!


Kommit till jobbet, tagit mitt morgonkaffe, och slagit mig ner framför datorn för att blogga... Går väl ut och röker i halvtid :P Ha ha ha! Mycket jobb, så dagen lär väl rulla på... Så man får komma hem nån gång! Snälla!


I går efter jobbet mötte jag Olov hemma hos mamma och pappa, vi drack lite kaffe och tittade på internet, Sen åkte vi hem till mig och duscha och bytte om och for upp till Patrik och Maria... Dom hade fått de jätte fint... Och Marias katt var verkligen jätte stor.. Som Patrik säger, "Jag är osäker på om de är en katt eller en minigris" Lite elakt sagt Patrik! Vi drack kaffe och spelade Alias.. Och åter igen var jag i de vinnande lagt båda gångerna :P Haha!!! Nice!


Sen åkte vi hem till mig, och studsade ner i sängen, blippade lite varsin mobil innan jag la min migränfyllda skalle på kudden och somnade... Kan man annat än somna gott bredvid, En varm mysig Olleboy?


Idag är de blå jobb som gäller.. Chefen var just förbi och skynda på mig på några jobb som skulle gå snabbt.. Så jag får väl ta och göra som han säger då.. Sen ska jag och Olov hälsa på mamma och pappa som kom hem från Helsingborg i gårkväll/natt.. Sen åka hem och tvätta och mysa framför tv:n.


Nä nu har jag inte tid med de här... Uppdat. kanske sen, vem vet...


Dagens bästa: Familj & vänner

Dagens sämsta: To much to do..


OvEr&OuT

/Seg Kajsa



Ovido - Quiz & Flashcards