Alla inlägg under september 2008

Av kajsamaja - 23 september 2008 07:15



Mycket fint morgonväder nu när jag tittar ut genom fönstret på jobbet. Det är ju bättre än vad de var i morse när jag klev upp... Dimmigt, rått och 3 grader varmt ute :( De är sånna dagar man inte vill stiga upp... Olov körde mig till jobbet :) Såå snäll han är... Min bil är ju som sagt mer eller mindre död :( Bror ska hämta mig... Fan vad handikappad man är utan bil även om de bara gått 1 dag utan... Hate it!


Fick en hel pärm med bankpapper igår... Å man förstår ju inte så där överdrivet mycket av vad som står häller... Men Maria kommer säkert förklara.. Har fått ett nytt löne konto, ett gemensamt "mat konto" och ett konto där lån å hyra ska betalas ifrån... Tror att vi ska träffa Maria idag, skriva papper så handpenningen kan komma in på mäklarens konto...


Exakt 41 dagar om man bortser från idag tills vi får nyckeln till våran nya lgh :) Ska prata med dom och höra om vi möjligtvis kan få komma in tidigar och börja riva och förbereda... Hoppas hoppas! Vill börja så man blir klar och kan inreda... Tror jag och Olleboy har rätt lika smak, bara detaljerna som skuljer sig åt, å då får vi väl kompromissa då... Ååh så mycigt att få bo med dig ;) Fatta vad jag längtar!


Kanske man ska ta och sätta igång å jobba så man får gå hem nån gång!!! För morgon kaffet och morgon ciggen avklarade medan Olle var kvar här på jobbet så jag fick lite fint sällskap oxå :)


Dagens bästa:Att nån som få sova kliver upp o kör kl 6 på morgonen.Tack!

Dagens sämsta: Kyliga mornar :(


OvEr&OuT

/Isbiten Kajsa





Av kajsamaja - 22 september 2008 15:19



Vad är det för dag idag? Vad är det för dag idag? Jo de är Mammas födelsedag, Hurra, hurra, hurra!!! Ja, så de blir tårta och kaffe hos mammi och pappi ikväll :)


Har jobbat halvdag idag... Ont som fasen i huvet i morse, sen var jag och Olov iväg och besiktade min bil :( Och de gick inte så bra :( 18st  2:or och 3st bra att veta.. Körförbud :( Buubuu!!! Så jag ska säga farväl till min Trotjänare!


Tror att Olleboy är och fiskar... Ååh så mysigt att sitta ute i solen nu.. Lite avis! Men de är inte så hårt här på jobbet idag häller så...


Ikväll ska Herrn skriva kontraktet med sin köpare av lägenheten.. Åh så skönt att allt verkar ordna upp sig till slut!


Nä nu ska jag jobba lite, sen åka och hämta tårta åt mamma... Sen hem till Olle innan vi ska åka och fika hos Mammi!


Dagens bästa: Tårta :)

Dagens sämsta: Bilbesiktning :(


OvEr&OuT

/Ledsen Kajsa


** Rest in peace Vofflan... Fan vad bra du varit.. **

** Och vad mycket kul vi haft för oss... Bredställ 4:ever! **

Av kajsamaja - 21 september 2008 10:33



Snart är helgen över... Det är söndag och jag ligger hemma i feber... Eller ligger skulle väl vara ljug att säga men jag är hemma och ser ut som ett troll...

 

Håller på att beta av min gigantiska tvätthög, Olov är och fiskar, så jag hade tänkt att tvätta min tvätt och eventuellt lite av hanns oxå:) Tänkte kanske överraska med att plocka undan lite och så oxå men jag fattar inte ? De kommer ingen musik ur högtalarna.. Ingen musik, ingen städning.. Puhh! Men jag har nog de jag göra med tvätten ändå.. Kanske blir 10-12 maskiner är jag rädd.. Men men.. De måste ju göras...

 

Kanske är de dax att säga adjö till min trogna vän... Har besiktning i morgon och jag fruktar en spankflagga :( Hade tänkt att fixa upp den men frågan är: Är de värt de?? Så jag åker och besiktar, får min lapp med 2:or och är de inte så dyra saker så lagar jag dom och kör ett år till eller så åker jag med na på skroten och säger farväl...

 

Hände mycket saker i fredags... Vi vann budgivningen :) Mäklaren ringde och frågade om vi kunde komma och skriva papper på eftermidagen... Så kl 15 satt vi och skrev pappren, fick låna nyckeln, skynda oss upp till Skönsmon, välja ut kakel och klinkers (pågående stambyte) Vi valde klarblått klinkers och vit/blå marmorliknande kakel.. såååå fint! Så om en månad så blir de ingen krogen, inget onödigt spenderande och en jävla massa jobb.. Exakt allt ska göras... ALLT!!!! Riva ut och sätta in ett helt nytt kök, riva tapeter och måla/tapetseara 2 sovrum och vardagsrum och en stor hall, Måla taket i alla rum och lägga golv i alla rum... Men tidsnog kommer de bli kanon fint.. Och den här bloggen lär ju förvanlas till en renoveringsblogg under den tiden.. Så ni som är nyfiken och sugen på att veta hur de går för oss har nåt att läsa :)

 

Nyss fått mms av Bror min.. En bild på en brandbil med texten: "Nu missade du frukost och brandmänn på scandic" Hahah... Damn!

Och så har jag pratat med Olleboy, så nu kan jag lyssna på musik och kanske städa lite...Han hjälper ju mig å städa och framför allt diska så de täker jag oxå göra!

 

Jobb imorgon :( Inte så sugen..Kommer bli nån timme över nästan varje dag är jag rädd, men de blir ju mindre minus på flexen å de är ju fint.. Å så blir de snabbare helg om dagarna rullar på... Men.. Jag ska jobba i helgen om jag är frisk nog för de.. Vill ju inte stå och snora och göra korv och hosta på kunderna.. Haha. Men jag är nog frisk då så jag kan jobba!

 

Nä.. Nu ska jag gå och titta till tvätten, ta en cigg och dega lite :)

 

Dagens bästa: Glass :)

Dagens sämsta: Byta däck :(

 

OvEr&OuT

/Feberhet Kajsa



* Vad är en brandman gemfört med en postgubbe *

Av kajsamaja - 19 september 2008 07:32



Freeeeeedag!!! Ååh så skönt! Om jag inte hade fått ont i halsen i går eftermiddag.. Har haft feber till och från hela veckan och igår gjorde jag en liten examination och insåg att jag har vita prickar på halsmandlarna och längst bak på tungan... Halsfluss???? Snälla inte!


Skulle ha gått på personal/firma fest i kväll, men jag känner att jag inte orkar så vi ska bara vara hemma och ta de lugnt... Se film och äta glass för min hals :) Lite bra att ha ont i bland, man slipper ha dåligt samvete för att man äter onyttigheter :P Hah!!


Vi leder fortfarande budet på lgh. Men de har stigit från 140000 till 210000... Hoppas ingen bjuder över nu... *håller tummarna*

Visade min lgh i går oxå.. De gick nog bra hoppas jag.. Städa som en idiot efter jobbet igår och var som en jävla Sur kärring mot Olov.. Sorry babe! Men jag blir som mamma, städ sur!


Hände lite saker på jobbet igår... Blir så om man är ensam tjej i verkstan... Fick höra saker som inte är så roliga att höra.. Så min arbetsdag igår var inte den bästa om man säger så.. Bara att bita ihop och låssas att man inte bryr sig... Men ändå störigt att man inte jobbar efter samma förutsättningar, Killar som tjejer...


Nä nu ska jag ta och gå ut och röka, eller försöka.. Mycket ont i halsen.. Sen ska jag ringa Olov, sen messa Molla.. Sen jobba!


Dagens bästa: Lugn helg :)

Dagens sämsta: Andra budgivare :(


OvEr&OuT

/Kajsa med två säckar tvätt!



Av kajsamaja - 18 september 2008 07:23



Torsdag nu... Veckan har gått snabbt... Ingen klagan över de inte.. Icke!

Jobbade över 12 h igår... 6.30-15.20 på mitt vanliga jobb och 16-19.40 på Statoil.. Så jag är lite seg i kolan.. Men ändå väldigt pigg och glad :)


Olov och mamma var på lägenhetsvisning igår. Jag kunde inte följa då jag jobbade :( Men de var 4 andra par som var där och kollade och jag hoppas verkligen att hon inte är intresserad! För de är vi! Mycket! Skicket på själva lägenheten är en hemsk syn.. Men lite, eller snarare mycket renovering kommer göra den jätte fin :) Och även att vi leder budgivningen :D Sweet!


Jag har visning på min lgh kl 20 i kväll så de blir till att åka hem och röja efter jobbet... Puh så jobbigt, men med mp3 i öronen och viljan så går de nog som på räls :) Är en jävel att städa när jag väl gör de.. Och är jag på humör för de så går de med ljusets hastighet och fint blir de.. Kan kanske ha ärft den egenskapen av Mamma, men hon gör de lite mer ofta än mig.. Men de kommer .. Haha!


Hoppas Olleboys visepitt hör av sig ang. att godkänna killen som ska/vill köpa hans lägenhet.. Skulle vara väldigt synd om de inge går vägen...


I övrigt? Ja, mycket jobb här. Firmafest på fredag, å va fan ska jag ha på mig? Har typ inget fint som är tvättat eftersom att större delen av mina kläder ligger i tvätten oc inte kan jag köpa nåt nytt häller.. Men de värsta av all är att jag inte har några skor/stövlar :( Men men.. De löser sig...


Nä, nu ska jag hitta Uffe så han kan hjälpa Kajsa att montera nåt jävla skit som jag svetsat ihop.. Men jag tror de blev rätt bra ändå.. vi får se :P



Dagens bästa: Leder budgivningen :)

Dagens sämsta: Oändligt med tvätt :(


OvEr&OuT

/Renoverings sugen Kajsa

Av kajsamaja - 17 september 2008 06:52



Trött, eller mest nyvaken, en liten tuch av feber, längtar tillbaka till sängen, inte ett dugg sugen på att jobba dubbelt idag... -Det är Onsdag!


Fortsätter med mycket jobb här. Men jag har fått nåt spec.jobb som skulle gå före alla mina stolar.. Lite svets jobb, 10 timmar tror jag de var.. Jobbigt i eftermiddag... Slutar kl 16 i Timrå, och börjar kl 16 i Bredsand... How to do? Jo jag flexar ut kl 15.20 och gasa-gasa mot bredsand.... Innan jag är hemma ikväll är kl runt 19.30-20.00 Puhh!


Visning på lägenheten v i vill ha idag kl 16.. Så klart kan jag inte gå på den häller men Olov skulle gå på den... Hoppas ingen vill ha den, hoppas dom tänker att den är ful och gammal å sånt!!! hehe!


Min bil är mer eller mindre obrukbar nu :( Har inga bromsar och jag har hört att bromsar är en bra grej att ha :)  Måste köra som en kärring för att inte köra upp i ärslet på andra bilar... Hatar min bil..! Vill få min lgh såld så jag kan köpa en ny bil...


Tror chefen uppskattar att jag är bästa vän med min Mp3 på jobbet.. Har den i öronen hela jävla dagen.. Då slipper jag prata med folk.. Då slipper jag bli störd.. För så länge de ser att jag har propparna i öronen går de förbi ist för att stanna och prata.. Och dessutom förgyller min musik min dag och gör mig otroligt glad och sprallig... Tacka vet ja Mp3!


Nä nu ska jag ut och ta en cigg och frysa ihjäl, sen jobba :(


Dagens bästa: Mp3-spelare :)

Dagens sämsta: 12.5 h jobb :(


OvEr&OuT

/Varm Kajsa


Av kajsamaja - 16 september 2008 14:25



Eu moppe på motorvägen.. Är de bra??


Rast nu.. Sköönt! Tråkigt på jobbet!  Vill hem.. Vill hem till Min Olleboy...


Snart kan vi krypa upp i soffan herr Bergström...


OvEr&OuT

/Kajsa med hemlängtan...




 



Av kajsamaja - 16 september 2008 06:46



Trött, småsur, osugen att jobba, längtar, saknar, hungrig... Det är tisdag!


Kommit till jobbet, tagit mitt morgonkaffe, och slagit mig ner framför datorn för att blogga... Går väl ut och röker i halvtid :P Ha ha ha! Mycket jobb, så dagen lär väl rulla på... Så man får komma hem nån gång! Snälla!


I går efter jobbet mötte jag Olov hemma hos mamma och pappa, vi drack lite kaffe och tittade på internet, Sen åkte vi hem till mig och duscha och bytte om och for upp till Patrik och Maria... Dom hade fått de jätte fint... Och Marias katt var verkligen jätte stor.. Som Patrik säger, "Jag är osäker på om de är en katt eller en minigris" Lite elakt sagt Patrik! Vi drack kaffe och spelade Alias.. Och åter igen var jag i de vinnande lagt båda gångerna :P Haha!!! Nice!


Sen åkte vi hem till mig, och studsade ner i sängen, blippade lite varsin mobil innan jag la min migränfyllda skalle på kudden och somnade... Kan man annat än somna gott bredvid, En varm mysig Olleboy?


Idag är de blå jobb som gäller.. Chefen var just förbi och skynda på mig på några jobb som skulle gå snabbt.. Så jag får väl ta och göra som han säger då.. Sen ska jag och Olov hälsa på mamma och pappa som kom hem från Helsingborg i gårkväll/natt.. Sen åka hem och tvätta och mysa framför tv:n.


Nä nu har jag inte tid med de här... Uppdat. kanske sen, vem vet...


Dagens bästa: Familj & vänner

Dagens sämsta: To much to do..


OvEr&OuT

/Seg Kajsa



Ovido - Quiz & Flashcards