Alla inlägg den 4 september 2008

Av kajsamaja - 4 september 2008 10:19

 Är de inte vackert? Det är de här man v aknar till och kan sita och mysa till på balkongen om man sover i Bredsand..  Mysigt!


Torsdagen är här… Fredag är nära… Har varit lite mycket här på morgonen så jag bloggar senare än vanligt. Har iaf hunnit med morgon kaffe, ciggen och nio-fikat är också avklarat. Nu är de full rulle fram till lunch, En gubbe från HK ska komma och kolla på någon stol som jag ska göra, flera jobb kommer tillbaka från el och ska vidare till kontrollen… Börjat tycka att de är rätt kul att jobba nu… Men ändå på nåt sätt ser jag fram emot 3 månaders ”gipsad semester”. Eller kanske inte…


Igår efter jobbet åkte jag och Olov hem till mamma och pappa och drack kaffe och surra lite.. Bror var också där, och han klagade lite på mig att jag bara skrev att jag antingen skulle städa, tvätta och diska eller sova… ”Det är de ända du skriver nu juh..” Ok ok… Jag ska skriva om nåt annat än hemma sysslor :) Haha! Men de betyder ju inte att jag städar och står i bara för att jag skriver de.. De är typ tänkt att jag ska göra de, men de kommer ofta något roligare emellan :P Och jag som inte ens vissta att storebror läser min blogg.. Men där ser man!


Ikväll? Ja, Herr Bergström skulle ladda ner Wallander filmerna så de blir till att börja plöja dom filmerna också :) Me like polisfilmer! Eller snarare Me like poliser :P  Äta morötter, och kramas med någon som jag tror är lite mer frisk idag än i går och förrgår.. Och som kastat någon bacill på mig för jag vaknade med täpp näsa i morse.. Dumma du!



Har blivit mycket film och mys i soffan den senaste 2 månaderna.. Ni vet, ny kär och grejer.. Skön känsla… Men i helgen blir de till att röra på sig och ut och flänga.. Ska ut med Bror Daniel och han med bacillerna.. Förmodar att vi blir fler, men jag vet inte vilka… Är iaf Avenyn som gäller! Fy fitta vad roligt! Har ju varit sommarstängt:(  Så de ska bli såååå kul.. Dans på Casinot på fredag också, Shanes. Jag menar man är ju jävligt sugen på dans.. Men till dom? Nej tack!


Nä nu ska jag gå ut med en order på kontrollen och sen ut och jobba… Sen på lunchen (om dom är kvar) ska jag gå och busa med Harry, Elins lill-pojk.. så himla söt!



Dagens bästa: Att helgen är nära :)

Dagensa sämsta: Kommer inte på nåt!




OvEr&OuT

/Kajsa

  
Ovido - Quiz & Flashcards